Vila PLAN – Kopaonik

Adresa

Kopaonik bb

Kontakt

mob: 0644130300

Opis smeštaja

U samom centru Kopaonika izdaju se tri lux apartmana u okviru vile Plan. Veličine 35m2, kompletno opremljeni , sa dnevnom, spavaćom sobom, trpezarijom i kuhinjom, i kupatilom. Od nameštaja u spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, zatim dvosed i trosed na razvlačenje u dnevnoj, a kuhinja i trpezarija su potpuno opremljeni pratećim elementima.

Apartman 101 i 103 su namenjeni za smeštaj 5 osoba. Imaju dnevnu i spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom i kupatilom. Ukupan broj ležaja je 3, ima TV i DVD uredjaj u svakoj sobi, podno grejanje, a sam smeštaj je prijatnog i moderno uredjenog eneterijera po svačijem ukusu. Kupatilo ima tuš kabinu i fen, u kuhinji je šporet, frižider i ostali kuhinjski elementi.

Apartman 102 predvidjen je za smeštaj 4 osobe, a ima dnevnu dnevnu i spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom i kupatilom. Ukupan broj ležaja je 3, ima TV i DVD uredjaj u svakoj sobi, podno grejanje, a sam smeštaj je prijatnog i moderno uredjenog eneterijera po svačijem ukusu. Kupatilo ima tuš kabinu i fen, kuhinja šporet, frižider i ostale kuhinjske elemente.

U okviru svakog apartmana je i skijašnica.

Smeštaj obuhvata

* TV
* Parking
* Frižder
* Šporet
* Kuhinja
* Kupatilo
* Kupatilo sa WC
* Tuš kabina
* Posuđe za kuvanje
* Servisni pribor
* Tanjiri
* Pegla
* Stambena oblast

Cene smeštaja

Cene su podložne promenama, za sve informacije obratiti se na kontakt telefon.

Slike vile PLAN