Kiprani u Specijalnoj bolnici Merkur u Vrnjačkoj Banji

slika merkur vrnjacka banja

I ove godine gosti sa Kipra posetili su Vrnjačku Banju i Merkur. Uspešna dugogodišnja saradnja sa sindikatom Elektroprivrede Srbije i sindikatom Elektromreže Jugoistočne Evrope nastavljena je i ovog leta, pa je kao i prethodne godine grupa od 44 Kiprana imala priliku da se sredinom avgusta odmori i uživa u Merkurovim sadržajima.
Gosti sa Kipra koji nisu po prvi put u Merkuru, kao i svih prethodnih godina, imaju samo reči hvale za sve što su videli i doživeli. Kako kažu, medicinski tretmani, bogata ponuda opuštajućih masaža i tretmana u wellness centru, blagodeti mineralnih voda i kulturno-istorijski sadržaji predstavljaju razlog njihovog ponovnog dolaska sledeće godine.
Nakon prave srpske dobrodošlice i pratećeg koktela, gosti sa Kipra su iz dana u dan imali priliku da vide sve ono najbolje iz naših krajeva – da obiđu manastir Žiču, posete Mećavnik i Šargansku osmicu, da se upoznaju sa značajnim delom naše istorije kroz posetu Kruševcu, ali i da degustiraju vina u autentičnom ambijentu fabrike Rubin. Imali su priliku da uživaju u našoj muzici, ali i da u domaćoj izvedbi čuju nešto od njihove muzike.

Za više informacija pogledajte sajt sa aktuelnim vestima iz Vrnjačke Banje – vrnjabanja.blogspot.com