Beograd, dom ljudi sa različitih meridijana
Beograd je glavni grad republike Srbije, grad burne istorije prebogat kultulnim spomenicima, grad prema kome niko ne može da ostane ravnodušan. Svako ko u njemu provede makar nekoliko dana veže se za njega i energiju kojom se ističe medju drugim svetskim metropolama.
Svoj dom su u njemu pronašli gradjani mnogih zemalja koje je put ovde doveo i koji su, zaljubivši se u njegov šarm, rešili da ovde i ostanu.

Vile Beograda
Kao i druge prestonice sveta, Beograd svojim posetiocima ima mnogo toga da ponudi. Pored Istorijskih i kulturnih spomenika, bogatog noćnog života i raznih dešavanja, Beograd nudi i lepa mesta za život. Brojne vile su smeštene na prelepim lokacijama čiju su istoriju ispisale generacije koje su tu stasavale, a neki od najpoznatijih krajeva Beograda gde se nalaze najlepše vile u Srbiji su Dedinje, Senjak, Vračar i Savski venac.  U njihovu izgradnju i za održavanje se nije štedelo pa one zato danas nude eleganciju starijih vremena i sav komfor i luksuz savremenog doba, pa se mogu porediti sa vilama iz mnogo većih i poznatijih zemalja od Srbije.

Cene vila u Beogradu
Shodno svome luksuzu, ekskluzivnim lokacijama na kojima se nalaze i svemu ostalom što nude, cene ovih vila nisu nimalo jeftine. One najjeftinije se mogu kupiti za ‘svega’ pola miliona evra, dok cene onih najskupljih se mogu porediti sa cenama sličnih objekata u Parizu, Londonu i Njujorku i koje iznose i po nekoliko miliona evra. Vile u Beogradu mahom kupuju velike svetske organizacije, kompanije ili ambasade i pretvaraju ih u svoja predstavništva. Pojedinci se retko odlučuju za ovako velike kupovine i to su najčešće menadžeri ili sportisti koji lako mogu da dokažu poreklo svoje imovine i  kako su zaradili novac. Vile u Beogradu se uglavnom kupuju za gotovinu i  glavni zahtevi kupaca prilikom ovakvih kupovina su visok nivo diskrecije, zaklonjenost od pogleda i još viši nivo sigurnosti.

Vile za iznajmljivanje
Mnoge vile su namenjene i iznajmljivanju pa tako za pristojnu sumu novca na dnevnom nivou dobijate sve što od objekta ove namene možete i očekivati: luksuz i vrhunsku uslugu u originalnom ambijentu, raskoš, bazene, fitnes sale, opremljenost najmodernijim tehničkim uredjajima i kraljevski komfor. U nekim vilama postoje specijalne prostorije namenjene poslovnim sastancima zatvorenog tipa, koji se odvijaju u prijatnoj i mirnoj atmosferi. Neke nude i celodnevni najam za različite proslave i venčanja, pri čemu su vam dostupne i dodatne usluge poput keteringa, vozača i dodatnog personala.

Izbor vila u Beogradu
U zavisnosti od dela grada koji preferirate kao i od samog izgleda vile i komfora koji nudi, možete izabrati vilu koja je uronila u zelenilo i drveće i nalazi se u potpuno prirodnom okruženju, ili vilu u urbanom, centralnom delu grada, i tako biti u centru dogadjanja. Neke od ovih vila su izgradjene i pre Drugog Svetskog Rata, luksuzno su opremljene i nose u sebi duh prošlih vremena, dok su one skuplje izgradjene u skorije vreme i nude vrhunski komfor zahvaljujući modernim tehnologijama i materijalima koji su korišćeni.