Duh Beograda
Beograd, prestonica Srbije i jedan od najstarijih gradova u Evropi,  spada u najbolj gradove za uživanje i provod, posebno kada se u njemu održava neki  festival, hepening, sajam ili neki drugi dogadjaj. Kada ste u poseti Beogradu, pogotovo ako boravite u njemu više dana, možete osetiti posebni duh grada i gostoprimstvo beogradjana.
Za to vam je potreban odgovarajući smeštaj i apartmani se nameću kao povoljno rešenje – nude bolje uslove za boravak od hostela a jeftiniju su od hotela.

Komfor apartmana
Cena, kvalitet i komfor odlikuju većinu apartmana u Beogradu, i u njima imate svoju privatnost.
Jedna ili više soba za spavanje, opremljena kuhinja gde sami možete da spremite svoj omiljeni obrok i da skuvate kafu svojim prijateljima koje ste pozvali u posetu, kao i bežični internet, klima uredjaj i kablovska TV danas predstavljaju standardnu ponudu apartmana u Beogradu. Mnogi poseduju i garažno mesti a svi su opremljeni neophodnim invertarom kako bi vam boravak u njima bio što prijatniji.
Apartmani kojeBeograd nudi svojim gostima razlikuju se po opremljenosti, kvadraturi i udaljenosti od centra grada i nude razne pogodnosti posetiocima – mir i izolaciju poslovnim ljudima nakon napornih sastanaka, miran kutak omladini nakon noćnih provoda, a porodičnim ljudima će svakako značiti upotreba kuhinje i besplatan boravak za dete. Osećati se kao kod svoje kuće jedino je moguće u apartmanu gde imate svoju privatnost i ne morate da se u hodnicima srećete sa drugim gostima, kao u hotelu.

Izbor apartmana
Apartmanski smeštaj je relativno nova vrsta smeštaja u Beogradu koja nudi uslugu hotelskog standarda. Da li želite neki jeftiniji apartman u centru grada ili neki opremljeniji i skuplji, možda apartman sa parkingom – sve to danas lako možete pronaći. Možete birati izmedju apartmana za jednu, dve, tri ili više osoba, dvosobni apartman ili jednosobni studio, a ako je željeni apartman zauzet, agencija kod koje vršite rezervaciju vam može izaći u susret i preporučiti neki drugi kod druge firme. Ukoliko nameravate da u apartmanu provedete više dana i cena je drugačija, a isto važi i ako izvršite rezervaciju za više osoba.

Stan na dan
Već duže vreme trend u turizmu su postale vikend posete većim gradovima radi zabave i odmora. Na ovaj način hiljade turista svakodnevno dolazi u Beograd pri čemu im je potreban smeštaj prilagodjen njihovim potrebama. Kako iz godine u godinu raste broj posetilaca Beograda, tako se povećala i ponuda smeštaja. Iz toga se razvio koncept ‘stan na dan’, tako da danas u Beogradu možete iznajmiti apartman na samo jedan dan, pa čak i na svega nekoliko sati.
Bilo da obilazite Beograd turistički, zadržavate se svega par dana ili planirate duži boravak, apartman će vam pružiti osećaj kao da ste kod kuće.