Noćni život Beograda
Noćni život u Beogradu je ono što privlači turiste iz celog sveta i na šta grad treba da bude ponosan. Atraktivna mesta za izlaske, divlje žurke koje traju po čitavu noć i, naravno, prelepe devojke koje su zaštitni znak Beograda. Ovde ne postoji dan u nedelji kada nema prilike za noćni provod, za sve životne stilove, sve generacije i svačiji džep – važno je da se oseti ritam života Beograda. Beogradski noćni život se sastoji od zabava, festivala, splavova i noćnih klubova. Ko se ovde dobro snalazi može bukvalno da se zabavlja 7 dana u nedelji, bez obzira na godišnje doba.

Najbolji noćni život u Evropi
U toku dana beogradjani uživaju u kafićima i barovima, a noću se sele u diskoteke i klubove koji su uvek puni, zato je treperavi noćni život nešto što ne treba propustiti kada ste u Beogradu. Beograd je od strane The Times-a i CNN-a proglašen za grad sa najboljim noćnim provodom u Evropi, naglašavajući niske cene pića i smeštaja u odnosu na ostatak starog kontinenta. U ovoj popularnoj prestonici se nalazi mnogo klubova, kazina i barova i beogradjani su prijateljski nastrojeni tako da je lako provesti burnu noć na nekom od splavova.

Splavovi i klubovi
Splavovi na obalama Dunava i Save pružaju zabavu u svim ritmovima tokom cele noći – od folka, preko domaćeg popa, rokenrola do tehno muzike. Oni su sjajan način da provedete tople letnje noći u Beogradu. Osluškujući zvuk i atmosferu koji dolaze sa splava i gledajući goste, možete lako pronaći splav za sebe, u kome ćete provesti noć. Klubovi se uglavnom nalaze u starom delu grada i veoma su različiti po atmosferi, enterijeru, cenama i pravilima za ulazak. U jednom klubu možete započeti noćni provod a u drugom dočekati svitanje!

Ritam grada
U Beogradu je važno poznavati ritam noćnog života. Ovde se kasno kreće u noćni provod, tek posle 23h. Zagrevanje za noćni život počinje u kafićima rasporedjenim u sledećim zonama: Strahinjića bana, Obilićev venac, Njegoševa, Skadarlija ili neka druga lokalna popularna lokacija. Zatim sledi odabir pravog mesta za noćni provod u zavisnosti od stila i muzike koju želite da slušate. Klubovi uglavnom ne naplaćuju ulaz, i u većini njh ne postoji neki poseban kod oblačenja.

Privlačan noćni život
U ovom gradu je teško odupreti se iskušenjima, znajući da se svake noći u klubovima i kafićima okupljaju privlačni i lepi mladi ljudi. Devojke apsolutno spadaju medju najlepše u Evropi, dok su barmeni uvek dobrog raspoloženja i spremni da vas napiju. Ovde je svako spreman na zabavu u bilo koje vreme, da odmah stupi na plesni podijum, i da ujutru sledećeg dana ode za svojim poslom.