Centri lepote u Beogradu
Beauty centri su oaze relaksacije i čistog uživanja u velikom gradu. U njima možete provesti sat vremena ili ceo dan u atmosferi brige i pažnje. Tu možete sebe častiti nekim od luksuznih tretmana i izaći zadovoljni svojim izgledom.
U beogradskim beauty centrima nalaze se saloni lepote i frizerski saloni, i u njima možete posvetiti svoje vreme nezi lepote i zdravlja kože lica i tela, nezi i održavanju kose u besprekornom stanju.
Ne postoji neki jedinstveni model lepote – kod svakog od nas postoje različitosti, prednosti i mane koje možemo da istaknemo ili sakrijemo, u zavisnosti od potrebe, odgovarajućim tretmanom. A tretmani koje se nude u beogradskim salonima lepote su zaista raznovrsni i tu ne zaostajemo za razvijenim svetom.

Tretmani u beauty centrima
Širok izbor raznih vrsta tretmana za negu tela ne doprinose samo poboljšanju vašeg fizičkog izgleda, već i poboljšanju zdravstvenog stanja. Usluge koje se ovde obično nude su piling, pakovanje i masaža tela hranljivim kremama koje vrše hidrataciju, zatezanje i revitalizaciju kože celog tela. Na ovaj način možete rešiti probleme sa celulitom i poboljšati tonus kože i vratiti joj elastičnost i mekoću.
Kod tretmana lica pažljivo se vrši odabir najadekvatnijih preparata i maski, i ovaj tretman obuhvata piling, dezinfekciju i masažu kože lica poboljšavajući njenu teksturu. Posebna vrsta tretmana je mezoterapija koja se pre svega bavi ublažavanjem bora i podmladjivanjem lica.
Beauty centri u svojoj ponudi imaju i mnoge druge usluge kao što su depilacija, pedikir i manikir, nadogradnja trepavica, trajna šminka i usluge korišćenja solarijuma, koji pomaže koži da aktivira vitamin D, osunčava kožu i time je štiti od štetnih sunčevih zraka. Sunčanje u solarijumu poboljšava raspoloženje, a može da reši mnoge kožne probleme kao što su akne i razni ekcemi.
Duga, jaka i bujna kosa se nalazi u vrhu liste želja nežnijeg pola. Njeno svakodnevno izlaganje suncu i prašini, kao i različitim hemikalijama u preparatima za održavanje kose koji se svakodnevno koriste, čini da ovaj san izgleda nedostižan. Ali posetom frizerskim salonima beogradjanke mogu mnogo da učine za lepotu i bujnost svoje kose.
Tu mogu birati izmedju najrazličitijih usluga: šišanje savremenih frizura, feniranje, farbanje i nadogradnja kose, spa tretmani i botoks kose, kao i mnoge druge.
Zadnjih godina je dosta popularno izbeljivanje zuba, tretman kojim vašim zubima možete vratiti belinu i blistav osmeh.

Tretmani za muškarce
Naravno, ne smemo zanemariti ni jači pol, koji sve više koristi usluge beauty centara. Postoji više usluga koje su neophodne za uspešnog i savremenog muškarca: kvalitetno šišanje, solarijum, manikir i pedikir, nega kože lica i masaža. Postoje i dodatne usluge koje muškarci koriste, kao što su depilacija i tretmani lica i tela.
Prestižni saloni lepote u Beogradu predstavljaju nešto više od svakodnevne rutine. Ulaskom u neki od kvalitetnijih beogradskih beauty centara vi ulazite u magični svet prijatnih mirisa, tihe muzike, posvećenosti lepoti i dodiru luksuza.

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.