Firme u Beogradu

Pronadjite željenu firmu

Firmu ili uslugu koja vam je potrebna pronaćićete tako što ćete ukucati naziv usluge ili kompanije u polje za pretragu, a ono što vas zanima možete potražiti i preko ponudjenih kategorija. Kada firme u Beogradu pretražujete po odredjenom kriterijumu, time sužavate izbor i brzo i lako dolazite do kompanije i informacija koje su vam potrebne.

Firme u Beogradu
Smeštaj u Beogradu
Šoping u Beogradu
Noćni provod u Beogradu
Gastronomija u Beogradu
Sport i rekreacija u Beogradu
Lepota i zdravlje u Beogradu
Zdravstvo u Beogradu
Firme u Beogradu

beograd.travel

Vaš pouzdan izvor informacija o firmama u Beogradu.

Privreda Beograda

Sa više od 1.6 miliona stanovnika (23 odsto stanovništva Srbije) i preko 672.000 zaposlenih, Beograd pored ostalog predstavlja i ekonomski centar Srbije. U BDP-u Republike Srbije Beograd učestvuje sa 38.7% zbog čega ima izuzetan uticaj na privredni život države. U odnosu na republički prosek, glavni grad ima 61% veći BDP po glavi stanovnika.

Firme Beograda

U glavnom gradu Srbije posluje preko 120.000 firmi, od čega je 56.000 malih i srednjih preduzeća. U Novom Beogradu je registrovan najveći broj firmi – preko 18.000, dok je najmanji broj u Barajevu, svega 1272 firme. Od ukupnog broja novoosnovanih preduzeća u Srbiji, u Beogradu je registrovano 47%, i medju njima preovladjuju uslužne delatnosti.